Anuschka Groot

De drijvende kracht achter Scuid

Advies en aankoopbegeleiding

Ik help jou bij het restylen van interieur en exterieur. Heb je (aan) koopbegeleiding nodig voor bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten of renovaties? Met een groot netwerk achter mij, variërend van architecten tot aannemers, begeleid ik jouw project van A tot Z.

Wij bouwen en plakken als geen ander!

Ik ben een creatieve, bouwkundige techneut die graag met mensen samenwerkt. Bouwkundig ligt mijn voorkeur bij oude gebouwen en interieurs. Ik werk graag aan tastbare resultaten.

Na mijn MTS bouwkunde restauratie techniek en HTS bouwkunde/leraren opleiding ben ik in Roermond na de aardbeving in de bouw begonnen.  Bijna 5 jaar heb ik samen met vakmensen op steigers in en aan kerken gestaan om deze aardbevingschade te restaureren.

Van voorman/timmerman tot projectleider heb ik vele jaren bij diverse aannemers en in verschillende provincies in Nederland gewerkt. Voornamelijk in de restauratie, renovatie en woningbouw.

Mijn laatste werkgever was een bouwkundig adviesbureau bij Amsterdam. Mijn voornaamste werkzaamheden waren bouwbegeleiding en aankoopkeuringen / schade rapporten.

De samenwerking met mensen en techniek maakte dit tot een fijne combinatie.

 

Sinds 2014

Na een periode van overdenking ben ik voor mezelf begonnen, geinspireerd door mijn partner. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in sining en autobelettering. Zijn ervaring in ‘plakwerk’ en mijn bouwkundig inzicht is in Scuid een prachtige combinatie!

Waarom kiezen voor Scuid

Meer dan 20 jaar ervaring

Jij verzint het, Scuid maakt het.

Denkt graag mee

Kom je er niet uit? Leg je idee voor!

Snel en zorgvuldig

Scuid realiseert jouw idee.

Meer over Scuid

  Neem gerust contact op

  Scuid
  Botterstraat 47 K-048
  1271 XL  Huizen
  M: 06 – 282 963 99
  E: anoes@scuid.nl

  Decoraties en visuals met folie!

  Share This